Telefon tesztek, hírek, érdekességek

Telefon tesztek, hírek, érdekességek

OnePlus One - vajon megéri az árát?

2014. november 19. - techfan

A OnePlus One annak idején úgy indult, mint az olcsó csúcsmobil-gyilkos, és ebben volt is valami, hiszen brutálisan jó specifikációkat kínált szemtelenül olcsón. De vajon ez mennyire igaz?

oneplus-one-ovr.jpg

Sajnos csak részben. A specifikációk tényleg rendben vannak, hiszen bármelyik csúcsmobillal felveszi a versenyt a One. Egy 5.5 colos full HD-s kijelző, egy nagyon erős Snapdragon 801-es processzora, valamint kifejezetten jó kamerája van.

Az elején beharangozott ár azonban csak részben igaz, legalábbis nálunk. A készülék hazánkban 130 ezer Ft körüli áron kapható, ami viszont már nagyon sok. Külföldről is be lehet hozatni, ekkor kijövünk jó esetben 100-ezerből, de ez még mindig nagyon messze van az eredetileg beharangozott 299 dollártól.

A bejegyzés trackback címe:

https://telefonteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr576917253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása